Home » Mobiele cocktailbar huren op uw feest

Mobiele cocktailbar huren op uw feest

Wilt u een mobiele cocktailbar huren? Maak dan kennis met de unieke service van Cocktailbarnederland.nl. Heerlijke cocktails, professionele cocktailshakers en schitterende cocktailbars tegen een zeer scherpe prijs; dat is waar wij voor staan. Als flexibele aanbieder van mobiele cocktailbars door heel Nederland, maken wij van ieder privé- of bedrijfsfeest een groot succes. En wist u dat onze service all-inclusive is? Reserveert u een plekje met stopcontact voor ons, dan regelen wij de rest!

Huur een mobiele cocktailbar in op uw feest

Heeft u iets te vieren? Een mobiele cocktailbar huren bij Cocktailbarnederland.nl is altijd een goed idee. Leg uw gasten in de watten met dit unieke cateringconcept. Bier, fris en wijn is immers de standaard. Cocktails drinken doen uw gasten echter niet elke dag. En zeg nou zelf, een feestelijker drankje dan een cocktail bestaat er niet! Onze unieke cocktailbars zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Voor ieder feest een passende bar! Wanneer u een mobiele cocktailbar huurt bij Cocktailbarnederland.nl, wordt deze altijd geleverd met minimaal één getrainde cocktailshaker. Uw gasten hebben de keuze uit verschillende cocktails die live voor u geshaket worden. Dat maakt de cocktail-beleving compleet.

Wat kunt u verwachten van onze mobiele cocktailbars?

  • Verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen;
  • Inzetbaar op vrijwel iedere locatie;
  • Mogelijkheid tot personaliseren met uw logo;
  • Voorzien van ervaren cocktailshakers;
  • Aankleding met vazen en verse decoratie;
  • Inclusief verschillende soorten glaswerk en garneringen;
  • Altijd tegen een scherpe prijs;
  • U stelt zelf uw cocktail menukaart samen.

Offerte aanvragen bij Cocktailbarnederland.nl

Cocktailbarnederland.nl verzorgt dé cocktail sensatie op uw locatie! Wij shaken graag de lekkerste cocktails voor u, van Gin-Tonic tot Mojito’s en van Caipirinha tot een heerlijke alcoholvrije variant. Wij komen naar u toe, waar u ook bent. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook wanneer u speciale wensen heeft, hoeft u niet te aarzelen deze met ons te delen. De mogelijkheden voor een mobiele cocktailbar huren bij Cocktailbarnederland.nl zijn eindeloos!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Mobiele cocktailbar huren op uw feest