Home » Workshop

Cocktailworkshop

Cocktails drinken is vandaag de dag ‘hot’. Toch is nog niet iedereen in staat om zelf de perfecte cocktail te shaken. Bij onze cocktailworkshop leert u in twee uur tijd uw favoriete cocktail te shaken en bent u zelf de bartender. Uiteraard dienen de gemaakte cocktails ook door u zelf opgedronken te worden.

Cocktailworkshop op locatie

Onze ervaren cocktailshakers zullen u van een stukje informatie voorzien over het cocktails shaken en vervolgens een aantal cocktails voordoen. Daarna is de beurt aan u om zelf te gaan shaken. De gehele workshop wordt gekenmerkt door een hoge mate van gezelligheid en staat garant voor een middag of avondje lachen.

Teambuilding of vrijgezellenuitje

Shaken, blenden, stirren of strainen? Een cocktail workshop is ideaal als uitje met familie, vrienden of collega’s waarbij de groep gezellig en interactief bezig is. De workshop kan op iedere gewenste locatie gegeven worden, van het café bij u op de hoek tot uw eigen kantoor. Wij zorgen voor alle materialen, ingrediënten en benodigdheden zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Een complete cocktail workshop is al te boeken voor €19,95 pp.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Workshop