Home » Cocktailshaker huren

Cocktailshaker huren

U organiseert een feest en bent op zoek naar een gastvrije, professionele en servicegerichte cocktailshaker? Zoek niet verder. Bij ons bent u aan het juiste adres om een cocktailshaker te huren. Ons team bestaat uit twintig ervaren cocktailshakers die jarenlange kennis hebben opgedaan in de evenementenbranche.

Waarom onze cocktailshaker huren

U wilt van uw evenement, bruiloft, verjaardag of welk ander evenement dan ook een echt feest maken. Wij snappen dat als geen ander. Een cocktailshaker maakt uw feest compleet. De redenen om één van onze cocktailshakers te huren op een rijtje:

  • Ze zijn proactief en ontzorgen u volkomen
  • Het team bestaat uit knappe dames en heren tussen de 24 en 32 jaar
  • Ze hebben veel ervaring met privé- en personeelsfeesten
  • Onze cocktailshakers zijn opgeleid bij de BOLS Bartending Academy
  • Onze cocktailshakers maken er een feest van

Om de cocktail catering uit te voeren worden alle overige benodigdheden meegenomen. Hierbij valt te denken aan glaswerk, ingrediënten, garnering en overige materialen.

Een cocktailbar en cocktailshaker

Indien u wenst dat wij de gehele cocktail catering verzorgen, is dat ook mogelijk. Voor een complete cocktail ervaring is er de optie om zowel een cocktailbar als -shaker te huren. Vooraf nemen we met u uw wensen door en leveren zo precies wat u wilt. Vanaf dat moment nemen wij u alle zorg uit handen, zodat u optimaal van uw eigen feest kunt genieten. Op grote evenementen kan het van belang zijn uw logo goed in het zicht te krijgen. Daarom bieden wij ook diverse promotiemogelijkheden.

Uw voorstel op maat

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur uw persoonlijke voorstel. Wij passen ons graag aan uw feest aan, daarin zijn wij uiterst flexibel. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailshaker huren