Home » Mobiele bar huren

Mobiele bar huren

Verdienen uw medewerkers een onvergetelijke avond? Zoekt u een cateringconcept die uw familiefeest tot een ongekend succes maakt? Of wilt u zoveel mogelijk bezoekers naar uw beursstand trekken? Kies er dan voor om een mobiele bar te huren op een locatie naar wens bij Cocktailbarnederland.nl. Bij ons bent u verzekerd van gastvrije cocktailshakers, hoogstaande cocktails en scherpe prijzen. En wist u dat onze mobiele bars verkrijgbaar zijn in diverse formaten en uitvoeringen? Zo kunnen we u garanderen dat wij ook een bar volledig naar uw wens aanbieden! Meer informatie? Neem contact op.

Flexibiliteit bij mobiele bar huren

Cocktailbarnederland.nl is erin gespecialiseerd om van ieder evenement een groot feest te maken. Onze kracht zit ‘m in het creëren van unieke belevingen, die uw gaste niet snel zullen vergeten. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Zo bepaalt u zelf de aankleding en het cocktailmenu. Onze ervaren shakers zijn erin getraind om live voor uw gasten de lekkerste cocktails te bereiden. Een mobiele bar is geschikt voor vele uiteenlopende evenementen, denk aan:

  • Festivals;
  • Beursstands;
  • Verjaardagen;
  • Bedrijfsfeesten.

Voor de zakelijke evenementen bieden wij u ook de mogelijkheid om de cocktailbar volledig te personaliseren in uw branding. Denk aan uw logo op onze menukaarten of een cocktail vernoemd naar uw bedrijf. U kunt het zo gek niet bedenken of Cocktailbarnederland.nl maakt het waar. En onze service is altijd all-in: reserveert u voor ons een plekje met een stroompunt? Dan regelen wij de rest!

Vraag een offerte aan bij Cocktailbarnederland.nl

Wilt u een mobiele bar huren bij Cocktailbarnederland.nl? Dat is een uitstekende keuze. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uw gasten zullen een avond vol spektakel en beleving ervaren wanneer u een mobiele cocktailbar op uw evenement laat komen. En onze mobiele bars zijn in te huren op vrijwel iedere locatie. Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent! Gun uw gasten (en u zelf) een onvergetelijke avond, met de mobiele bars van Cocktailbarnederland.nl.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Mobiele bar huren