Home » Cocktails op locatie

Cocktails op locatie

Cocktails zijn onmisbaar op een goed feest of evenement. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de lekkerste en mooiste cocktails op locatie voor uw gasten te verzorgen. Wanneer u een cocktailbar huurt bij ons, komt er altijd ten minste één ervaren cocktailshaker mee. Zij creëren live de meest fantastische cocktails. Uw evenement zal zich kenmerken door klasse, stijl, service en professionaliteit.

Cocktails op locatie: wat houdt het in?

Een feest is pas echt compleet als er goede cocktails zijn, daarom verzorgen wij cocktail catering. Dit betekent dat u alleen een plekje voor ons hoeft te reserveren en wij doen de rest. Het doel is om u compleet te ontzorgen. Onze cocktailshakers maken op spectaculaire wijze cocktails klaar. Dit brengt een hoog entertainment gehalte met zich mee, ideaal voor wachtende gasten. Elk luxe drankje serveren wij in mooi glaswerk, zodat het een niet alleen een genot is om te drinken, maar ook om te bewonderen.

Waarom kiezen voor onze cocktailbars

Als u bij ons een cocktailbar huurt bent u verzekerd van een adembenemede bar. De bars kenmerken zich door strak hoogglans zwart/wit design en 25.000 kleuren LED-verlichting. Tevens beschikken een aantal van onze cocktailbars over prachtige ingebouwde schermen. Het is mogelijk uw logo hierop af te beelden. Wilt u uw logo ook graag terugzien op de persoonlijke cocktailkaart? Geen enkel probleem. Wij personaliseren de bar geheel naar uw wens.

Meer weten over cocktailbar.nl?

Wilt u meer informatie over cocktails op locatie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Voor leuke teambuildingactiviteiten kunt u ook bij ons terecht. Zo verzorgen wij cocktail workshops. Leer in twee uurtjes alles over hoe je de lekkerste cocktails maakt. Proeven van de zelfgemaakte cocktails is uiteraard ook onderdeel van de workshop.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktails op locatie