Home » Cocktailbar mobiel

Cocktailbar mobiel

Binnenkort iets te vieren? Met een cocktailbar van Cocktailbarnederland.nl wordt uw feest uniek, spectaculair en gegarandeerd een groot succes. Onze cocktailbar is mobiel en daardoor op vrijwel iedere locatie inzetbaar. Verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten, bieden wij gegarandeerd voor elk feest een passend exemplaar. Wat dacht u van een chique, LED-verlichte bar? Of kiest u een cocktailbar in Mojito-stijl? Neem gerust eens contact op met Cocktailbarnederland.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Mobiele cocktailbar inclusief professionele shakers

Een cocktailbar is natuurlijk pas een echte cocktailbar wanneer deze is voorzien van professionele shakers. Daarom levert Cocktailbarnederland.nl haar cocktailbars altijd inclusief ervaren barmannen en/of –vrouwen. Onze cocktailshakers zijn erin getraind om uw gasten te vermaken en live de heerlijkste cocktails te bereiden. Het grootste voordeel van onze cocktailshakers is dat ze u volledig ontzorgen. U kunt ontspannen terwijl onze werknemers zorgen dat uw gasten in de watten worden gelegd. En wist u dat u bij Cocktailbarnederland.nl zelf uw cocktail menukaart samenstelt? Wij hebben de keuze uit ruim 40 cocktails en verschillende alcoholvrije varianten!

Cocktails en meer

Cocktailbarnederland.nl is een onderdeel van Barcompany. Wij kunnen u daarom ook voorzien van champagne, koffie, smoothies en zuurstofbars. Onze specialiteit is het creëren van belevingen, zodat ieder evenement onvergetelijk wordt. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, full-service maatwerk en flexibele werkwijze. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u kunnen voorzien van gedegen advies. Samen maken we van uw (zakelijke) evenement een daverend succes!

Cocktails en meer

Wilt u ook dat uw gasten nog tijden napraten over uw (zakelijke) evenement? Kies er dan voor om een cocktailbar te huren bij Cocktailbarnederland.nl! Omdat onze cocktailbars mobiel en uniek zijn, zijn ze geschikt voor vele uiteenlopende evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten, festivals, verjaardagen of beursevenementen. Neem gerust eens contact op met Cocktailbarnederland.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij kijken er naar uit om kennis met u te maken!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar mobiel