Home » Cocktailbar huren in Nijmegen

Cocktailbar huren in Nijmegen

Heeft u binnenkort een feest gepland? Bekijk dan uw mogelijkheden om een cocktailbar te huren in Nijmegen. Cocktails zijn feestelijke drankjes en worden graag gedronken. Wij bieden cocktailbars passend bij elk feestje. Met keuze uit twintig bars zijn wij in staat altijd een passende cocktailbar te bieden. Wij ontzorgen u compleet en maken een hit van uw feest.

Waarom een cocktailbar huren?

Wij zijn professionals op het gebied van cocktails. Niet voor niets hebben wij dan ook al op ruim 1500 feesten gestaan met onze cocktailbars. Graag laten wij u kennis maken met onze kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Waar uw feest ook is, wij komen graag naar u toe.

Wat kunt u verwachten

Wanneer u een cocktailbar huurt hoeft u maar één ding te doen: een plekje reserveren. De rest doen wij. Op deze manier hoeft u zich nergens druk om te maken en regelen wij alles zelf, heerlijk toch. Er staan minstens vijf verschillende cocktails op de cocktailkaart op uw feest, die u zelf kiest. Onze cocktailbars:

  • Komen in diverse formaten en stijlen
  • Zijn mobiel en inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Zijn volledig te personaliseren met uw logo
  • Worden altijd bemand door ervaren cocktailshakers
  • Worden altijd aangekleed met vazen verse decoratie
  • Zijn inclusief verschillende soorten glaswerk en garneringen
  • Zijn er ook als speciale mojitobar of caipirinhabar

Meer informatie aanvragen

Eencocktailbar hureninNijmegen is zeer aantrekkelijk. Wij bieden de scherpste tarieven, tegen de beste kwaliteit. Daarnaast regelen wij alles voor u. Wij horen met plezier uw wensen en ideeën en adviseren u graag. Bent u enthousiast geworden? Neem dan direct contact op voor alle mogelijkheden of vraag een offerte aan. Wij maken graag een hit van uw feest!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar huren in Nijmegen