Home » Cocktailbar huren in Groningen

Cocktailbar huren in Groningen

Binnenkort een feestje op de agenda staan en wilt u eens echt een origineel feest neerzetten? Dan is een cocktailbar huren in Groningen iets voor u. Cocktails worden graag gedronken en zijn feestelijke drankjes. Heeft u een thema avond in gedachte? Ons ruime assortiment bestaat uit twintig cocktailbars, zodat er altijd een bar tussen zit die aansluit op uw wensen.

Cocktailbar huren in Groningen: een unieke beleving

Talloze verjaardagen, personeelsfeesten en bruiloften hebben wij al voorzien van een stijlvolle cocktailbar. Onze cocktails serveren wij in prachtig glaswerk inclusief mooie decoratie. Om uw feest nóg persoonlijker te maken is het mogelijk uw eigen logo op de cocktailkaart af te drukken. Wij schikken ons uiteraard volledig naar uw wensen en maken van uw feest een unieke beleving.

Onze garanties

Om uw feest tot een gegarandeerd succes te maken, vragen wij maar één ding van u: een plekje voor onze bar. Verder hoeft u nergens meer naar om te kijken. De op- en afbouw regelen wij, evenals de rest van de voorzieningen die nodig zijn. U stelt zelf de cocktailkaart met minstens vijf cocktails samen. Nog een aantal garanties van onze cocktailbars:

  • Ze komen in diverse formaten en stijlen
  • Zijn mobiel en inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Zijn volledig te personaliseren met uw logo
  • Worden altijd bemand door ervaren cocktailshakers
  • Worden altijd aangekleed met vazen verse decoratie
  • Zijn inclusief verschillende soorten glaswerk en garneringen
  • Zijn er ook als speciale mojitobar of caipirinhabar

Ik wil graag een cocktailbar huren

Laat uw gasten genieten van een lekkere cocktail. Wilt u een cocktailbar huren?
Wij garanderen de beste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland. Onze cocktailbars huurt u namelijk voor een zeer scherpe prijs. Wij maken een succes van uw feest! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar huren in Groningen