Home » Rijdende cocktailbar

Rijdende cocktailbar

Een rijdende cocktailbar op uw (zakelijke) evenement, op een locatie naar wens: klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan kennis met Cocktailbarnederland.nl. Wij maken van ieder evenement een groot feest, met onze unieke cocktailcatering. Onze ervaren cocktailshakers zijn erin getraind om, vanuit de rijdende cocktailbar, live hoogstaande cocktails voor uw gasten te bereiden. Wist u dat wij al ruim 1500 evenementen tot een groot succes hebben gemaakt? Een rijdende cocktailbar van Cocktailbarnederland.nl geeft uw evenement een extra dimensie!

Val op met een rijdende cocktailbar

Tegenwoordig worden er zoveel evenementen en feesten georganiseerd, dat je flink je best moet doen om op te vallen. Een rijdende cocktailbar biedt uitkomst! Uw gasten zullen van de ene verbazing in de andere vallen, dankzij de unieke cocktailbars, professionele shakers en hoogstaande cocktails van Cocktailbarnederland.nl. Onze cocktailbars zijn geschikt voor vele uiteenlopende evenementen. Wij verzorgen cocktailcatering op onder andere festivals, bedrijfsfeesten, verjaardagen en beursevenementen.

Flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden

Cocktailbarnederland.nl wil u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze werkwijze is dan ook ontzettend flexibel. Deel daarom gerust uw eigen ideeën of speciale wensen met ons; wij adviseren u graag. U heeft bij ons de keuze uit diverse maten en uitvoeringen cocktailbars, zo kunt u kiezen voor een exemplaar die aansluit op de aard en grootte van uw evenement. Daarnaast stelt u de cocktailmenu kaart zelf samen. Een greep uit ons cocktailassortiment:

  • Mojito cocktail;
  • Gin-Tonic cocktail;
  • Cosmopolitan cocktail;
  • Piña Colada cocktail;
  • Diverse alcoholvrije cocktails.

Meer informatie?

Wij bieden u de keuze uit diverse stijlen bars. Kiest u voor een neutrale effen zwarte bar, een chique hoogglans exemplaar of eentje van robuust stijgerhout? Elke bar beschikt over een ingebouwd scherm waarop u uw logo kunt laten terugkomen. U kunt zelf uw persoonlijke cocktailkaart samenstellen en ook hier kunt u ervoor kiezen een logo op af te laten beelden. Uiteraard kunnen wij ook alcoholvrije cocktails voor u maken. Bent u enthousiast geworden over de verhuur van onze mobiele cocktailbar? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor meer informatie. Wij komen graag van uw evenement een daverend succes maken!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Rijdende cocktailbar