Home » Mobiele bar verhuur

Mobiele bar verhuur

Zoekt u een flexibele, betaalbare en all-in partner voor mobiele bar verhuur? Cocktailbarnederland.nl komt naar u toe, waar u ook bent, met onze unieke cocktailbars, getrainde cocktailshakers en lekkere cocktails. Een cocktailbar huren op uw (zakelijke) evenement is van grote toegevoegde waarde. Het is een unieke beleving en leuke ervaring voor uw gasten. Met een cocktailbar laat u zien dat u uw gasten in het zonnetje wilt zetten! En omdat de mobiele bars van Cocktailbarnederland.nl verkrijgbaar zijn in diverse maten en uitvoeringen, kunt u bij ons altijd een exemplaar vinden die op uw wensen aansluit. Of u nu een bedrijfsfeest, festival, beursevenement of verjaardag organiseert; Cocktailbarnederland.nl maakt er een daverend succes van.

Huren van mobiele bar met unieke cocktailcatering

Van Cocktailbarnederland.nl kunt u full-service en een zeer hoge kwaliteit verwachten. Niet voor niets hebben wij al op zo’n 1500 evenementen door heel Nederland de cocktailcatering verzorgd. Aan ervaring ontbreekt het niet! Daarbij zijn al onze cocktailshakers opgeleid aan de Bols Bartending Academy. Het zijn experts, met passie voor smaken en het vermaken van gasten op evenementen. Op hoog tempo worden heerlijke cocktails bereid, waarbij uw gasten de keuze hebben uit verschillende cocktails. Wat kunt u verder van onze cocktailcatering verwachten?

  • Cocktail menukaart met minstens 5 cocktails die u zelf kiest;
  • Wij shaken altijd minstens één alcoholvrije variant;
  • Cocktails kosten slechts € 3,50;
  • Diverse mogelijkheden voor branding (bijv. uw logo op menukaarten);
  • De cocktails worden uitgeschonken in verschillende glaswerken en voorzien van garnering;
  • Voorkeuren of ideeën? Bespreek ze met ons. Wij zijn erg flexibel;
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Word zelf een echte cocktailshaker!

Wilt u zelf leren shaken als een professional? Wellicht is onze cocktailworkshop dan iets voor u. Tijdens zo’n workshop leren onze bartenders u de kneepjes van het vak bij. In slechts 2 uur tijd leert u uw favoriete cocktail te shaken! Een cocktailworkshop brengt gegarandeerd een hoop lol en gezelligheid met zich mee. Niet voor niets is het erg geschikt voor een uitje met je collega’s, vrienden of familie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Ja, ik wil een offerte aanvragen

Ziet u een cocktailbar op uw evenement helemaal zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij de meest flexibele, betaalbare en all-in partner op het gebied van mobiele bar verhuur. Cocktailbarnederland.nl komt graag naar u toe, waar u ook bent, om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Mobiele bar verhuur