Gratis advies ontvangen

Cocktailshaker huren

Een cocktailshaker huren voor uw feest? Zoek niet verder.

Het team van Cocktailbar Nederland bestaat uit dertig ervaren enthousiastelingen met een passie voor smaak en evenementen. Onze cocktailshakers worden zowel intern getraind als door de Bols Bartending Academy. Het zijn experts in het shaken van de meest heerlijke cocktails op een hoog tempo. Uw gasten zullen verwend worden met hoogwaardige cocktails die de shaker aan de hand van uw wensen samenstelt.

Een professionele cocktailshaker huren

Naast dat de shakers uiteraard netjes gekleed zijn en een mooie cocktails shaken, kunnen zij u ook wat meer vertellen over de totstandkoming van een kwalitatief goede cocktail. Onze cocktailshakers worden daarnaast opgeleid in gastheerschap. U kunt hierdoor een gastvrije, proactieve en attente medewerker verwachten. Bij het huren van een cocktailbar komen altijd een of twee professionele cocktailshakers mee. Het is ook mogelijk om een cocktailshaker op uw locatie te huren zonder de cocktailbar.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan!

Cocktailshaker huren

De cocktailshakers van Cocktailbar Nederland

zeer goede service!

Van een partyschip tot een huiskamer, wij toveren elke evenementenlocatie om tot een onvergetelijk casinofeest. Uw wensen staan daarbij voorop! Wij regelen alles in overleg en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Offerte aanvragen