Home » Cocktailbar huren tegen scherpe prijs

Cocktailbar huren tegen scherpe prijs

Wilt u een cocktailbar huren voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Cocktailbarnederland.nl aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit. Onze unieke cocktailbars, verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen, zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie. En om de beleving compleet te maken, worden onze cocktailbars altijd bemand door professionele en enthousiaste cocktailshakers. Meer informatie? Neem contact op!

All-in prijs van cocktailbar huren bij Cocktailbarnederland.nl

Wist u dat de scherpe prijzen van Cocktailbarnederland.nl all-in zijn? Niet voor niets staan wij bekend om het leveren van full-service. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat u met ons geen rekening hoeft te houden. Reserveert u een plekje voor onze bar? Dan zorgen wij dat uw avond één groot feest wordt. Al onze enthousiaste cocktailshakers zijn opgeleid aan de Bols Bartending Academy, en zijn er daardoor in getraind om live hoogstaande cocktails voor uw gasten te bereiden. Van Cosmopoliton tot een frisse alcoholvrije cocktail en van Gin-Tonic tot een Mojito; u roept en wij shaken!

Wat kunt u verwachten van onze cocktailbars?

  • Verkrijgbaar in diverse formaten en stijlen (ook speciale uitvoeringen);
  • Inzetbaar op vrijwel iedere locatie;
  • Mogelijkheden voor personalisatie en branding van de cocktailbar;
  • Hoogstaande cocktails, zowel met als zonder alcohol;
  • Bereiding met passie en liefde, door onze professionele shakers;
  • Passende aankleding en decoratie;
  • Inclusief diverse soorten glaswerk en garneringen;

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Cocktailbarnederland.nl

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u de blits maken? Een cocktailbar huren voor een scherpe prijs doet u bij Cocktailbarnederland.nl. Of u nu een verjaardag, festival, bedrijfsfeest of beursevenement organiseert; wij verzorgen graag de cocktailcatering op locatie voor u. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar huren tegen scherpe prijs