Home » Cocktailbar huren in Den Haag

Cocktailbar huren in Den Haag

Een echte eye-catcher op uw partij? Bekijk de mogelijkheden eens om een cocktailbar te huren in Den Haag. Onze stijlvolle cocktailbar zijn een graag gezien item op elk feest. Of het nu om een bruiloft of verjaardag gaat, wij zijn met liefde van de partij!

De pluspunten van onze cocktailbar huren

Een lekkere cocktail wordt graag door uw gasten gedronken op een feest. Wij verrassen uw gasten met de lekkerste en beste cocktails. Wij beschikken over de mooiste bars van Nederland. Wij verzekeren het volgende:

  • De cocktailkaart op uw feest bestaat uit minstens vijf verschillende cocktails
  • U betaalt voor onze cocktails slechts € 3,50,
  • De cocktails worden voorzien van verschillende garneringen
  • De cocktails worden uitgeschonken in vier verschillende soorten cocktail glaswerk
  • Wij shaken altijd minstens een alcoholvrije variant
  • U uw eigen voorkeuren en favorieten kunt aangeven in de offerte
  • Wij shaken populaire ‘hardlopers’ en garanderen u dat deze cocktails in de smaak zullen vallen
  • Wij kunnen uw logo gratis op onze menukaarten drukken

De Gin Tonic is ook een populaire cocktail en een welkome aanvulling op de cocktailkaart. Wij serveren deze trendy cocktails in grote “ballon” glazen met veel ijs. Wilt u de Gin Tonic terugzien op uw cocktailkaart, dan horen wij dat graag.

Cocktailbar met cocktailshaker

Als u een cocktailbar bij ons huurt, dan komen er altijd ervaren cocktailshakers mee. Zij worden intern en door de Bols Bartending Academy getraind. Onze cocktailshakers zijn expert in het shaken van overheerlijke cocktails op hoog tempo. Uiteraard zijn ze gepast gekleed. Naast dat ze hoogwaardige cocktails voor uw gasten samenstellen, kunnen ze ook vertellen over de totstandkoming van een kwalitatief goede cocktail. Alleen een cocktailshaker inhuren zonder cocktailbar behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Direct een offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een cocktailbar huren? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om er een knallend feest van te maken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Altijd als eens een cocktailworkshop willen volgen, klik hier voor de mogelijkheden

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar huren in Den Haag