Home » Cocktail bar op locatie

Cocktail bar op locatie

Een succes maken van uw feest? Kies dan voor een cocktail bar op locatie. Onze ervaren en gastvrije cocktailshakers shaken live de lekkerste cocktails voor u. Dit serveren zij in mooi glaswerk en een mooie garnering. Een cocktail is het prefect drankje voor uw evenement. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Voorafgaand kunt u zelf bepalen welke cocktails er op de kaart komen. U kunt kiezen uit meer dan veertig verschillende cocktails, ook alcoholvrij.

Waarom onze cocktail bar huren?

  • Wij beginnen met het bespreken van uw wensen zodat wij precies leveren wat u wilt.
  • Flexibiliteit is erg belangrijk in ons vak en wij passen ons altijd aan uw feest aan.
  • Wij beschikken over de mooiste cocktailbars van Nederland, al zeggen we het zelf.
  • Wij beschikken over ervaren cocktailshakers en hoogstaande cocktails.
  • En leveren dit allemaal voor een scherpe prijs.

De cocktailshaker die meekomt is gastvrij proactief en ontzorgt u volkomen. Al onze cocktail shakers zijn opgeleid bij de BOLS Bartending Academy en niet te vergeten: ze maken een feest van elk evenement. Alle benodigdheden om de cocktailcatering uit te voeren nemen we zelf mee. Hierbij kunt u denken aan glaswerk, garnering, ingrediënten en overige materialen.

Een voorstel op maat

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze cocktail bar op locatie. Binnen 24 uur komen wij met een voorstel op maat. Wij denken graag met u mee en passen ons volledig aan uw wensen aan. Het enige wat u hoeft te doen is een plekje voor ons reserveren wij doen de rest. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de mooiste cocktail bars van Nederland!

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktail bar op locatie