Home » Cocktailbar Nederland

Cocktailbar Nederland

Iets te vieren? Huur onze cocktailbar en verras uw gasten met een ware eye-catcher en een overheerlijke cocktail. Een geslaagd feest of welk soort evenement dan ook, begint uiteraard met een goede, vrolijke en lekkere cocktail. Wij verzorgen voor de liefhebber ook alcoholvrije cocktails. Ons assortiment cocktailbars is zeer uitgebreid zodat u zeker weet dat er een bar tussen zit die voldoet aan uw wensen. Huurt u een bar bij ons, dan komt er minstens één professionele cocktailshaker mee. Deze maakt live voor u en uw gasten de meest fantastische cocktails. Wij hebben één missie en dat is een daverend succes te maken van uw evenement.

Soorten cocktailbars

Elk evenement is anders, gelukkig beschikken wij over een assortiment van twintig bars waardoor wij u altijd de optimale bar kunnen leveren. Laat ons weten om wat voor ruimte het gaat en wat de gewenste stijl is en wij voorzien u graag van advies. Een aantal stijlen waaruit u kunt kiezen:

  • Neutraal effen zwart
  • Chique hoogglans wit
  • Robuust steigerhout en steigerbuis
  • Functioneel ronde bar
  • Landelijk met authentieke houten fruitkisten

Cocktailshakers

Bent u al voorzien van een cocktailbar, maar kunt u wel een ervaren cocktailshaker gebruiken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit dertig enthousiastelingen met een passie voor smaak en evenementen. Zowel intern als door de Bols Bartending Academy worden onze cocktailshakers getraind. Op hoog tempo shaken zij de meest heerlijke cocktails voor u. De shakers van Cocktailbar Nederland zijn netjes gekleed en kunnen u alles vertellen over de manier waarop een goede cocktail tot stand komt. Tevens worden onze cocktailshakers opgeleid in gastheerschap. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op een gastvrije en attente medewerker.

Cocktail catering

Op bijna elk feest wordt standaard bier, fris en wijn geserveerd. Cocktails drinken uw gasten echter niet elke dag. Dankzij de cocktail catering wordt uw feest ook daadwerkelijk een feest. De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 1500 evenementen mogen voorzien van cocktail catering. Uw gasten kunnen kiezen uit verschillende cocktails die voor uw ogen worden klaargemaakt. Cocktailbar Nederland garandeert het volgende:

  • De cocktailkaart op uw feest bestaat uit minstens vijf verschillende cocktails
  • U betaalt voor onze cocktails € 3,50, waar u voor dezelfde cocktails in de stad tussen de € 9,- en € 12,- betaalt
  • De cocktails worden voorzien van verschillende garneringen
  • De cocktails worden uitgeschonken in vier verschillende soorten cocktail glaswerk
  • Wij shaken altijd minstens één alcoholvrije variant
  • U uw eigen voorkeuren en favorieten kunt aangeven in de offerte
  • Wij shaken vooral populaire ‘hardlopers’ en garanderen u dat deze cocktails in de smaak zullen vallen
  • Wij kunnen uw logo gratis op onze menukaarten drukken.

Cocktailworkshop

Kunt u wel een beetje hulp gebruiken bij het maken van een goede cocktail? U kunt bij Cocktailbar Nederland terecht voor een cocktailworkshop. In twee uur tijd leren we u uw favoriete cocktail te shaken en bent u zelf de bartender. De cocktails dienen na afloop uiteraard ook opgedronken te worden. De workshop wordt gekenmerkt door een hoge mate van gezelligheid en staat garant voor een middag of avondje gezelligheid.

De beste prijs

Wij verzekeren u van een scherpe prijs. Cocktailbar Nederland biedt namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. Te veel betalen is er dus niet bij. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag direct een offerte aan en binnen 24 uur sturen wij u een voorstel op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die Cocktailbar Nederland te bieden heeft en wilt u een cocktailbar huren om uw feest compleet te maken? Bel of mail ons gerust. We laten u graag kennismaken met de kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit die Cocktailbar Nederland u te bieden heeft.

Gratis advies ontvangen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home » Cocktailbar Nederland